Материалы

Олія з розторопші

РозторопшаОлія розторопші від виробника в Києві

Олія розторопші відноситься до рядів натуральних засобів, що мають широкий спектр лікувальної та профілактичної дії.  Ця олія рослинного походження, вироблена з насіння розторопші плямистої. Вона має приємний запах і смак, має зеленуватий колір.

Олія розторопші - це одночасно дієтичний цінний продукт і ліки, які здатні вилікувати багато захворювань. Ефективні лікувальні властивості олії розторопші пояснюються наявністю в складі великої кількості хлорофілу, токоферолу і каротиноїдів, жирних поліненасичених кислот.

Ці кислоти володіють чудодійною властивістю виводити з організму холестерин, перешкоджаючи його відкладенню на стінках кровоносних судин.

Хлорофіл масла розторопші омолоджує клітини і тканини організму, сприяє регенерації і відновлення пошкоджених ділянок. При зовнішньому застосуванні масло розторопші здатне швидко загоювати рани і затягувати опіки.

Каротиноїди в цій олії мають протиалергічну активність, оновлюють клітини печінки, стимулюючи функцію печінки, а також м'язи серця.  Каратиноїди необхідні очам: вони покращують зір, посилюють сітківку ока, роблять її міцніше і еластичнішою.  Каратиноїди необхідні всьому організму, як фактор формування і росту нових клітин.

Каротин служить своєрідним «депо», запасаючи кисень про запас, і під час кисневого голодування віддає його клітин і тканин організму. При атеросклерозі масло розторопші дозволяє доносити кисень до ушкоджених ділянок тканин і судин.

Токоферол, що міститься в олії розторопші, служить захистом організму при хімічних і фізичних атаках ракових клітин і пухлин. Токоферол має протипухлинну дію і служить хорошою профілактикою і ліками від онкологічних захворювань. Токоферол не дозволяє тканинам старіти, має потужний омолоджуючий і реконструюють тканини ефектом.

Серед жирних поліненасичених кислот виділяються лінолева, олеїнова, пальмітинова, стеаринова, арахіновая, бегеновая. Всі вони життєво важливі для організму і допомагають нормалізувати обмін речовин в тканинах.   

Лікувальні властивості олії розторопші.

Основні лікувальні властивості масла розторопші - це гепатопротекція, епітелізація пошкоджених тканин. Олія має антитоксичні, ранозагоювальні, протизапальні властивості. Олія розторопші допомагає швидко залікувати виразки, пролежні, рани та опіки, володіючи потужними регенеруючі властивостями.Олія розторопші підсилює захисні сили організму, імунітет.   

Сфера застосування лікарських властивостей масла розторопші.

1 ) Гепатити, цироз, жирова дистрофія печінки.

2) Алкогольні гепатити, алкогольна інтоксикація та ураження печінки.

3) Виразки шлунка, дванадцятипалої кишки, кишечника.

4) Гастрити гострого та хронічного перебігу, печія.

5) Дискінезія жовчного міхура, холецистит, холангіт.

6) Пародонтоз, гінгівіт, стоматит.

7) Опіки хімічні та термічні , важкозагоювані ранові поверхні, трофічні виразки.

8) Ерозії шийки матки.

При застосуванні масла розторопші в опікових клініках країни зазначалося, що запалення зникає через 3 дні, значно зменшується набряк тканин. Опікові поверхні дуже швидко очищаються від гнійних виділень і епітелізіруются набагато швидше, ніж рани, які лікують без масла розторопші.

Нам відомо масло обліпихи своїми високими ранозагоювальними здібностями, але масло розторопші за своїми якостями перевершує навіть його.

Олія розторопші може застосовуватися навіть для лікування великих ранових і опікових поверхонь, тому що не склеює тканину пов'язки з раною, добре знімається, не травмуючи рану і не заподіюючи біль. Олія розторопші не дає печіння, добре переноситься хворими і може застосовуватися навіть для маленьких дітей. Олія розторопші сприяє загоєнню тканин без утворення грубого рубця, що дуже важливо для косметичного ефекту, і є просто неза мінним засобом при ранах і опіках відкритих ділянок тіла, особливо обличчя.

При використанні масла розторопші, як ліки при виразковій хворобі шлунка, дванадцятипалої кишки, воно регенерує ушкоджені тканини стінки шлунка і кишечника, сприяючи їх загоєнню.

При захворюваннях серцево-судинної системи масло розторопші позбавляє від шкідливого холестерину, збільшує міжтканинний метаболізм, доставляє кисень до пошкоджених тканин, живлячи серцевий м'яз.

У стоматології масло розторопші плямистої застосовують для загоєння післяопераційних ран, стоматитів і гінгівітів. Олія розторопші добре витягує гній з ранових поверхонь у роті і сприяє їх швидкій епітелізації.  

Способи застосування олії розторопші.

Для профілактики різних захворювань, підвищення імунітету та з метою захистити печінку масло розторопші рекомендується приймати по 1 чайній ложці на день, приправляючи їм їжу. Курс профілактики - від 1 до 2 місяців.

При серцево-судинних захворюваннях, гепатиті, цирозі, виразці шлунка і дванадцятипалої кишки масло розторопші приймати двічі на день по чайній ложці за півгодини до прийому їжі. Курс повинен бути не менше місяця. Після перерви терміном на тиждень курс лікування можна продовжувати.

При виразках товстого кишечника, геморої, тріщинах прямої кишки . Спочатку зробити очисну клізму. Потім маленької грушею ввести 30 мл олії розторопші. Процедури виконувати щодня, до повного лікування.

При опіках, захворюваннях шкіри, екземі, ранах  на уражену поверхню накладати серветку, просочену масло розторопші. 

Олія розторопші - дуже смачна і ароматна, її можна використовувати для заправки каші, салату, вінегрету, соусу, маринаду і приготування випічки.

Ефективні лікувальні властивості масла розторопші роблять це засіб незамінним в кожній домашній аптечці.

 

Наші контакти

Телефони:  +38(097)7583453
                     +38(093)3846805

Email: info@realoil.com.ua

Адреса: 02094 Україна, Київ. вул.Червоноткацька 29/52